FAQS

Preguntes freqüents

Benvingut a la nostra secció de Preguntes Freqüents! Aquí trobaràs respostes als dubtes més comuns sobre els nostres serveis, processos i més. Si no trobes la resposta que busques, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Preguntes down
Quina és la relació amb l’Hospital Clínic de Barcelona?
up

Eixample Clínic té l’honor de col·laborar estretament amb el prestigiós Hospital Clínic de Barcelona. Aquesta associació ens permet accedir a recursos avançats i oferir serveis d’alta qualitat recolzats per l’excel·lència clínica. En l’actualitat, molts dels docents que imparteixen classe a les nostres aules exerceixen activitats professionals al mateix hospital Clínic de Barcelona.

L’escola Eixample Clínic és un centre públic o privat?
up

Eixample Clínic és un centre privat integrat al Campus Clínic.

Eixample Clínic garanteix els centres de pràctiques per als estudiants?
up

Sí. Garantim, per al 100 % dels nostres estudiants, la realització de les hores legalment establertes en cada curs i en cada cicle formatiu en centres de pràctiques. Treballem amb institucions destacades per proporcionar experiències en entorns professionals d’alt nivell.

Quin és el percentatge d’inserció laboral dels graduats?
up

Ens sentim orgullosos d’informar que els nostres graduats tenen un alt grau d’inserció laboral. El nostre enfocament pràctic i la col·laboració amb institucions i amb empreses del sector asseguren que estiguin ben preparats per al mercat laboral.

Quines són les especialitats ofertes per Eixample Clínic?
up

A Eixample Clínic ens especialitzem en una àmplia varietat de cursos en l’àmbit de la salut, incloent-hi el cicle formatiu grau superior en Imatge per al diagnòstic i Medicina nuclear, cicle formatiu grau superior en Dietètica, orientat a l’activitat física i al son, cicle formatiu grau superior Tècnic de Laboratori Clínic i Biomèdic, i altres estudis amb titulació pròpia com el d’auxiliar sanitari zelador, tècnic del son, etc. El nostre equip de professionals altament qualificats és aquí per brindar-te la millor formació possible.

S’imparteixen classes en torn de tarda?
up

Per al curs que iniciarem el setembre del 2024, tenim previst impartir en torn de tarda les formacions següents:

  • CFGS Imatge per al diagnòstic i Medicina nuclear (presencial)
  • CGS Tècnic de Laboratori Clínic i biomèdic (presencial)
  • Curs Auxiliar sanitari zelador (seminaris pràctics)
  • Curs Tècnic del son (pràctiques en centres de treball)
Quants alumnes hi ha a cada classe?
up

En tots els cicles formatius de grau superior el nombre màxim d’alumnes per classe és de 20.

Puc sol·licitar la convalidació d’algunes matèries?
up

A l’inici del curs s’obre un període en el qual l’alumne pot sol·licitar les convalidacions que consideri. Fins que l’escola confirmi la convalidació definitiva, l’assistència a classe és obligatòria.

La convalidació d’assignatures es fa sobre la base de la normativa del Departament d’Educació.

He de comprar material escolar?
up

No hauràs de comprar cap llibre per seguir les classes que s’imparteixen a Eixample Clínic en cap de les seves modalitats, perquè el mètode d’aprenentatge el realitzaràs mitjançant el nostre Campus Virtual, on cada professor aportarà tots els continguts necessaris de cada matèria.

Per a la realització de les pràctiques al segon any del curs CFGS imatge per al diagnòstic i medicina nuclear, tindràs un petit sobrecost per l’ús del dosímetre. En alguns cursos i/o cicles t’hauràs de comprar una bata o un pijama blanc per fer les FCT.

Es recomana que els alumnes portin una tauleta o un ordinador a classe.

L’assistència a classe és obligatòria?
up

Sí. Cada professor passa llista cada hora lectiva de cada assignatura. Les incidències queden reflectides en el sistema perquè cada alumne en pugui portar un control. En cas que les faltes d’assistència superin el 25 % d’una matèria, l’alumne es podrà presentar a l’examen d’aquesta matèria en convocatòria ordinària, però la nota no es tindrà en compte i s’haurà de presentar a la segona convocatòria.

Puc accedir a la universitat amb les titulacions homologades a Eixample Clínic?
up

Si has cursat un cicle formatiu de grau superior, un cop hagis obtingut el títol de tècnic/a superior, podràs entrar a la universitat sense fer cap prova d’accés i convalidar crèdits universitaris sempre que els estudis que vulguis cursar tinguin alguna relació amb els ensenyaments rebuts.

Si vols pujar nota i poder optar als 14 punts, t’has de presentar a la fase específica de les PAU. És important que t’informis de quines són les matèries que ponderen en els estudis universitaris que desitges realitzar.

Com puc sol·licitar una cita?
up

Pots fer-ho trucant al 34 659 106 276 o sol·licitant-la per correu electrònic al squiros@fmcb.cat

Com puc obtenir més informació sobre els programes educatius?
up

Per obtenir informació detallada sobre els nostres programes educatius, els requisits d’admissió i altres detalls, et recomanem visitar el nostre web www.eixampleclinic.es seleccionant el curs en qüestió.

 

Aquestes són només algunes de les preguntes més comunes que rebem. Si necessites més detalls o tens consultes addicionals, no dubtis en comunicar-te amb nosaltres mitjançant l’adreça squiros@fmcb.cat

Gràcies per triar Eixample Clínic!