1

Descobreix la teva passió

Comença la teva aventura en un emocionant viatge d’autodescobriment. Explora els teus interessos, els teus somnis i els teus talents i descobreix el que realment t’apassiona. La formació professional t’ofereix una àmplia gamma de camins, i aquí és on comença la recerca de la teva veritable vocació.

close
2

Compromís i superació

Comença el teu desafiament. Mitjançant l’esforç i la dedicació, et submergeixes en l’aprenentatge pràctic i et converteixes en un expert en el teu camp. Cada assoliment és un pas cap al teu futur, i el treball dur t’acosta cada cop més a les teves metes.

close
3

Complint els teus somnis

Et gradues com a tècnic superior de la teva especialitat i et sents preparat per fer front al món. Els teus somnis es converteixen en realitat, i estàs a punt per embarcar-te en una emocionant carrera. Ja sigui ingressant al mercat laboral o continuant la teva educació, estàs llest per assolir els teus objectius i forjar un futur brillant.

close

Busca i troba el teu camí – Compromet-te amb el que et mou – Aconsegueix els teus objectius

Descobreix el teu futur a l’FP

Busca i troba el teu camí – Compromet-te amb el que et mou – Aconsegueix els teus objectius

Descobreix el teu futur a l’FP

EIXAMPLE CLÍNIC

Estudiar a Eixample Clínic

Des de fa gairebé 20 anys, Eixample Clínic t’ofereix cicles formatius de grau superior en modalitat presencial o online. Una formació amb titulació oficial i altament especialitzada que ha permès a molts dels nostres alumnes treballar actualment en diferents hospitals i centres sanitaris de referència.

Els nostres cursos d’FP, homologats pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, estan impartits per un equip docent multidisciplinari i especialitzat. La majoria de professors són professionals en actiu que formen part de l’equip de tècnics, d’infermers i de metges de l’Hospital Clínic de Barcelona.

La nostra metodologia es basa en un pla d’estudis innovador i sempre actualitzat en funció dels darrers avenços tecnològics del sector.

A Eixample Clínic et preparem per al teu futur professional amb diferents cicles formatius adaptats a les necessitats del sector.

CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR

Tècnic Imatge per al diagnòstic i Medicina nuclear

Obtindràs imatges i registres morfològics o funcionals del cos humà amb finalitats diagnòstiques o terapèutiques, utilitzant equips de diagnòstic per la imatge i medicina nuclear.

plus
minus

CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR

Tècnic de Dietètica, orientat a l’activitat física i al son

Milloraràs la salut i el benestar de les persones, promovent canvis cap a hàbits saludables, ajudant en la gestió de la malnutrició i donant suport a grups vulnerables. A més, contribuiràs de manera activa a la sostenibilitat del planeta.

plus
minus

CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR

Tècnic de Laboratori clínic i biomèdic

Realitzaràs estudis analítics de mostres biològiques, així com la validació tècnica dels , que han de servir per a la prevenció, diagnòstic, control, evolució i tractament de les malalties.

plus
minus

FORMACIÓ CONTINUADA

Curs d'especialització en Bioinformàtica Clínica

En aquest curs et preparem per poder desenvolupar la professió de gestor de dades biomèdiques. Aconseguiràs els coneixements necessaris per dur a terme la recopilació, preparació i gestió de les dades per donar resposta a les preguntes que es plantegen els gestors sanitaris i investigadors biomèdics, i per formar part de l'equip multidisciplinari necessari en qualsevol centre hospitalari, laboratori, centre de recerca o en la pròpia indústria farmacèutica.

plus
minus

FORMACIÓ CONTINUADA

Tècnic del Son

És un curs professional orientat bàsicament a la pràctica i mitjançant el qual adquiriràs les competències per al desenvolupament de les proves diagnòstiques del son de manera autònoma i amb qualitat.

plus
minus

FORMACIÓ CONTINUADA

Auxiliar sanitari zelador

Podràs desenvolupar la professió de zelador en totes les modalitats. Assoliràs els coneixements necessaris per dur a terme mobilitzacions i transport de pacients de manera professional i per formar part de l’equip sanitari de qualsevol centre hospitalari

plus
minus

La nostra proposta de Valor

La proposta de valor d’Eixample Clínic pivota al voltant de les 4 Cs: Creativitat, Esperit Crític, Comunicació i Treball Col·laboratiu. Creiem que aquestes habilitats són essencials per preparar els nostres estudiants per a un futur canviant, ple de desafiaments i d’oportunitats.

plus

Per què hauries d’estudiar FP?

La formació professional no només és una part del nostre enfocament, sinó el mateix cor de la nostra escola. Ja fa molt de temps que vam entendre que per marcar la diferència en la prestació de serveis i millorar la salut i el benestar de les persones es necessitaven professionals altament capacitats.

Cada any rebem estudiants apassionats que volen convertir-se en tècnics de la salut (imatge per al diagnòstic, dietètica, laboratori, auxiliar sanitari, del son, etc.). En proporcionar-los una formació excepcional, estem transformant les seves vides, i el que és més important, estem millorant la salut de la comunitat a la qual servim.

Avui, Eixample Clínic és coneguda no només per la qualitat acadèmica que oferim, sinó també pels valors que inculquem al nostre alumnat, posant especial èmfasi en la humanització i en la cura dels pacients.

Els nostres graduats estan sol·licitats en hospitals, en centres de dietètica i en clíniques de tot el territori, i estan marcant la diferència en l’assistència i en la millora de la salut de les persones.

plus
Prácticas Prácticas

Connexió amb l’excel·lència sanitària internacional

A Eixample Clínic, la nostra singularitat es basa en la nostra sòlida associació amb el prestigiós Hospital Clínic de Barcelona, una institució de renom internacional en l’àmbit de la salut. Aquesta col·laboració ens permet oferir als nostres estudiants una experiència educativa recolzada per dècades de coneixement i lideratge en el sector.

Docentes Docentes

20 anys d’excel·lència en educació sanitària

Amb gairebé dues dècades d’experiència, hem estat pioners en la formació sanitària especialitzada. El nostre equip docent està format per professionals subespecialitzats que comparteixen la seva experiència directa a l’aula, brindant als nostres estudiants una perspectiva realista i actualitzada del sector de la salut.

Edificio Edificio

Pràctiques garantides en centres de prestigi

A Eixample Clínic creiem en l’aprenentatge experiencial. És per això que garantim centres de pràctiques per al 100 % del nostre alumnat. Treballem amb institucions líders en el sector per brindar als nostres estudiants oportunitats pràctiques en entorns professionals d’alt nivell.

Metodología Metodología

Cicles formatius amb alta inserció laboral

No només oferim formació; construïm carreres. Els nostres cicles formatius estan dissenyats amb un enfocament pragmàtic, assegurant que els graduats d’Eixample Clínic tinguin un alt grau d’inserció laboral. Preparem els nostres estudiants per destacar en el mercat laboral des del primer dia.

PROJECTE EDUCATIU

Aprendre, fer i transformar per al benestar dels pacients

Uneix-te a Eixample Clínic i descobreix una educació sanitària que va més enllà de les aules, recolzada per una organització de renom mundial. El teu camí cap a l’èxit en el sector de la salut comença aquí.

  • Acompanyament del docent en la consecució dels reptes de l’alumne
  • Gamificació com a mètode d’ensenyament
  • Excel·lència dels continguts impartits pensant en les necessitats dels alumnes actuals
  • Tecnologia per facilitar la comunicació entre professor i alumne
Les 4 "C"
Alumne
graphic

Comunicació

La potenciació de la comunicació de l’alumne

plus

Col·laboració

El treball col·laboratiu

plus

Creativitat

plus

Creixement

Creixement professional impulsant el pensament crític

plus
arrow-left

“Vaig entrar amb poques expectatives, però Eixample Clínic les va superar. Aquí he trobat el meu lloc. A cada classe gaudeixo i aprenc coses útils que m’apassionen. El meu objectiu de millorar la meva nota de batxillerat per accedir a la carrera de medicina s’ha tornat assolible gràcies a aquest cicle. Eixample Clínic ha estat l’elecció perfecta: professors experts que t’acompanyen i instal·lacions còmodes. Estudiar aquí és una opció excel·lent. M’encanta!"

Jordi Gutiérrez
CFGS Dietètica

"El que més destaco és l’equip docent que ens acompanya i que ens recolza en el nostre aprenentatge. No només són experts en els seus camps, sinó que també comparteixen valuosos punts de vista pràctics, ja que cada professor està treballant en l’especialitat que explica a classe”

Marta de la Cerda
CFGS Imatge
per al Diagnòstic

“La meva idea és fer la carrera de medicina, i els coneixements que he adquirit en aquest cicle em seran de gran utilitat per al meu futur acadèmic i professional. Tant Eixample Clínic com els professors tenen un bon nivell i per part de la direcció sempre tenen en compte la nostra opinió."

Rita Morral
CFGS Imatge
per al Diagnòstic

“Aquest grau superior t’obre moltes portes professionals a l’àmbit sanitari i m’ha ajudat a trobar la meva vocació. Eixample Clínic és una escola petita on et sents com en una família, t’ofereix atenció personalitzada i un bon ambient d’aprenentatge. A Eixample Clínic, cada estudiant compta”.

Sandra Granadal
CFGS Imatge
per al Diagnòstic